EFOP-1.3.9-17 Iskolaközpontú helyi együttműködések

Örömmel adunk hírt arról, hogy iskolánk az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt EFOP-1.3.9-17 kódszámú, Iskolaközpontú helyi együttműködések című programjára sikeres pályázatot nyújtott be, és 70 millió Ft-ot nyert. A program megvalósítására 2018. január 1. és 2019. december 31. között kerül sor. 

A program lényege, hogy az iskola valódi közösségi tér legyen, fő célja a családok tevékeny bevonása. A megvalósítás folyamán törekedni kell arra, hogy a civil és gazdasági szereplők mellett az egyházi közösségek és az értékalapon működő csoportok is megjelenjenek a tevékenységek megvalósítói között.

A megjelölt két év tehát tartalmas, kihívásokkal teli időszak, de reményeink szerint a programok mindannyiunk megelégedésére szolgálnak majd, és csillogó gyermekszemekkel örvendeztetnek meg bennünket.

Köszönjük, hogy lelkes részvételükkel eddig is támogatták programjaink sikerességét, és tisztelettel kérjük a szülőket és minden együttműködő partnerünket továbbra is a programokon való minél nagyobb számú részvételre. 

Hátralévő programjaink a 2018/19-es tanévben: Május 25. Vissza a természethez túrakör - Családi túra, Május 31. Családi Táncház a GyeReCsak Színpadon, Június 1-2. Nemzeti Összetartozás Napja, Június 18. Tanévzáró dzsembori. A további programokról augusztustól adunk tájékoztatást, addig is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Kép
logo